LOL build siteleri

Albert Einstein “önce oyunun kurallarını öğrenmelisin sonrada herkesten iyi oynamayı” demiş bir keresinde. Bilgisayar oyunları “kazanma becerimiz” düzeyinde keyif verir ve bir oyunun püf noktalarını bilmeden bodoslama oyuna daldığınızda uzun süre bu keyiften mahrum kalırsınız.

LOL dünya üzerinde yaygın bir oyundur ve iyi oynamayı bilene müthiş hazlar yaratır. Oyun alemine yabancı olanlar LOL’ü deneme yanılma yoluyla keşfetmeye çalışırken daha deneyimli oyun ustaları yalnızca kendi ustalığından istifade etmez aynı zamanda build sitelerinden de yararlanır.

LOL build siteleri

LOL konusunda taktik veren web sitelerinden biri Sihirdarokulu.com dur.

Sitede LOL karakterleri tanıtılmakta, hangi karakterin nasıl oynanacağı hakkında bilgiler verilmektedir. Örneğin Sett karakterinin nasıl oynanacağı hakkında ip uçları yer almaktadır.

Bazı Sett ip uçları:

Sett orta zorlukta bir karakter olup oyunun başlarında ve ortalarında nispeten avantajlı bir karakterdir. Sett oynamanın önemli bir avantajı hasar takasına girmek ve hasar takasını uzun tutmaktır.

Sett Q ile basit saldırılar gerçekleştirebilir sağ yumruk ile ardı ardına 4 kez yumruk atabilir.Sett W ile dolum yapar ve maksimum dolum elde etmeye çalışmak gerekir.

Sett E ile surat dağıtır, R ile yürek hoplatır. Büyü direnci iyidir, hasar potansiyeli yüksektir. Ancak 6. seviyeye gelince oyunu gayet dikkatli oynamak, gözünü haritadan ayırmamak gerekir.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here