Aliexpress Bedava Deneme Nedir? Nasıl Kazanılır?

Aliexpress bedava deneme nedir? Aliexpress bedava deneme nasıl kazanılır? Bu işin hilesi var mı? Hepsini anlatıyorum.

Aliexpress‘den alışveriş yapanlarınız varsa mutlaka bedava deneme kategorisini görmüşsünüzdür. Şimdilerde adı ücretsiz örnek diye geçiyor. Aliexpress mobil uygulamasını kullanıyorsanız hemen uygulamayı açıp görebilirsiniz. Aliexpress bedava deneme uygulamada nerede hemen alta resim bırakıyorum. Resme bakın devam edelim. Yazımın devamında okuyacaklarınız.

Aliexpress bedava deneme

Aliexpress Bedava Deneme Nedir?

Aliexpress bedava deneme; Aliexpress’in kullanıcıların ilgisini çekerek, hergün uygulamaya girmelerini ve alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla yapmış olduğu çekilişlerdir.

Aliexpress’te mağazalarının reklamını yapmak isteyen satıcılar, Aliexpress’e ürün bağışlayarak Aliexpress bedava denemeye katkıda bulunurlar. Aliexpress’te bedava deneme çekilişine günlük katılım limiti ikidir. Yani aynı gün içinde 2 adet bedava deneme ürünü çekilişine katılabilirsiniz. Çekilişi kazanmanız halinde, kazandığınız bedava deneme ürünü sepetinize eklenir ve siz bu ürüne 0,01 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz. Aliexpress bedava deneme ürünlerinde kargo ücreti yoktur. Ayrıca bu çekilişlere katılmak için de ücret ödemiyoruz.

Aliexpress Bedava Deneme Ürünleri

Arkadaşlar Aliexpress bedava deneme ürünleri 5, 10 dolarlık ürünlerden tutun da 200, 300 dolarlık ürünlere kadar olabiliyor. Yukarıda da söylediğim gibi deneme ürünleri, bu ürünleri bağışlayan satıcılara bağlı olarak değişiyor. Bu alanda her kategoride ürün bulmak mümkün. Yeter ki kazanın, ürün kaç dolar olursa olsun 0,01 dolara alabilirsiniz.

Aliexpress Bedava Deneme Nasıl Kazanılır?

Kafamıza takılan diğer hususlar; Aliexpress bedava deneme nasıl kazanılır?, bedava deneme hilesi var mı? şeklinde sorular oluyor. Arkadaşlar hemen söyleyim Aliexpress bedava deneme çekilişlerinde herhangi bir hile hurda yok. Dünya devi bir firmanın böyle açıklara yer vereceğini düşünmeyin boşuna. Ama bu çekilişleri kazanma olasılığını yükseltmenin bazı ince noktaları var. Ben size bir kaç püf noktası vereceğim. Mutlaka deneyin.

Aliexpress Bedava Deneme Kazanmanın Püf Noktaları

Aliexpress bedava deneme ürünlerini kazanma oranımızı arttırmak için yapmamız gereken ilk şey; her gün bize verilen 2 çekiliş hakkını kullanmaktır. Bunu zaten biliyorsunuz ama hatırlatmak istedim. Şimdi yaptığımız hatalara ve kazanmak için yapmamız gerekenlere bir göz atalım.

Aliexpress bedava deneme kazanmak için yaptığımız en büyük yanlış; gördüğümüz en pahalı ürünün çekilişine katılmak oluyor. Bu yanlışı da Dünya genelinde herkes yapınca 5 adet verilecek ürüne 200, 300 bin kişi katılıyor. Haliyle de kazanma oranımız oldukça düşüyor. Aliexpress bedava denemeyi kazanmak için öncelikle bunu yapmayın.

Bedava denemede, katıldığımız çekilişi kazanmak için öncelikle çekilişin sonuna yaklaşan ürünleri incelemeliyiz. Ekranı en alta kadar kaydırın. Çekilişi ilk bitecek ürünler orada. Şimdi bu ürünleri tek tek inceleyelim.

Neye bakıyoruz? Tabiki katılımcı sayısına ve ürün adetine. Bazı çekilişlerde 3, 5 ürün dağıtılırken, bazılarında bu rakam 15, 20 hatta daha yüksek değerlere çıkabiliyor. Burada ürün adeti ve katılımcı sayısı oranına bakmalıyız. Katılımcı sayısı az ve bedava dağıtılacak ürün sayısı fazla olan ürünlerin çekilişlerine katılmalıyız. Bu şekilde çok geçmeden Aliexpress bedava deneme ürünlerinden birini sizde yakalayabilirsiniz.

Tavsiye Yazı: Aliexpress Türkiye deposu olan satıcılar

7 YORUMLAR

  1. Bedava çekilişinden ürün kazandım ürün alım bölümüne geçtiğimde üstte 0,1 dolar yazıyor altta 15 dolar benden 15 dolar talep ediyorlar normal mi?

    • İsmail Bey; bu normal bir durum değil. Aliexpress müşteri hizmetlerine mesaj atarak durumu anlatın ve bu durumun çözümlenmesini isteyin.

  2. Ben ilk defa uygulamayı kullaniyorum ve bedava ürünlere basvurdum kazanirsam eğer TRY 0.06 yazıyor yani kazanma durumumda ne kadar ücret oderim

  3. Merhaba dediğiniz gibi en az kişinin rağbet ettiği ürünlere başvurdum hatta hızımı alamayıp güzel bir dansöz kıyafetine bile başvuracaktım kesin alırım diye ama sonra inceleme fotoğrafı aklıma geldi😂 Benim sorum,bana bir hediye çıktı direkt ödeme kısmına düştü 0,1$ olarak,ancak bu kıyafetin bedenini kendime göre nasıl ayarlayacağım? Direkt L girmişler başvururken de sormuyorlar zaten

    • Ceren Hanım; beden belirtilmesi gereken durumlarda satıcıya mesaj atarak istediğiniz bedeni belirtmeniz gerekiyor. Yoksa kafalarına göre bir beden yolluyorlar.

  4. Bedava çekilişinden ürün kazandım ürün alım bölümüne geçtiğimde üstte 0,1 dolar yazıyor altta 17 dolar benden 17 dolar talep ediyorlar normal mi? Acil yardım süresi dolmak üzere

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here